Lanseringsbursdag, og du er invitert

3874 × 4106 (1)Da har endelig omslaget til romanen min Kledd Naken kommet. Romanen er i trykken både på bokmål og nynorsk og jeg er like spent som jeg var foran julaften og bursdager da jeg var liten.
Jeg og Comino Forlag inviterer deg til lanseringsfest på Cafe Rene, fredag 18.september klokken 20.00, Maritim Hotel i Haugesund. I all beskjedenhet har jeg spurt selveste vinneren av Riverton og Glassnøkkelen i 2013 for krimromanen: Den Siste Pilegrimen, Gard Sveen om å ta turen fra Oslo til Haugesund for å bokbade meg. Han har takket ja, og jeg gleder meg veldig. Gard er selv ute med ny roman i høst: Helvete Åpent. Da benytter selvfølgelig min krimbloggende mann anledningen til å bade Gard litt senere utpå kvelden.
11892198_10153067576337091_5988642186802329127_nMange har spurt meg hva som skjer på en lanseringsfest. Noen har vært redde for å komme, fordi de har bekymret seg for om de blir utsatt for litterær Quiz eller lignende. Da har jeg kunnet berolige dem med at det er en fest for å feire meg og romanen min. Gjestene skal bare kose seg, slik som en gjør i bursdagsfester ellers. Jeg vil selvfølgelig lese fra romanen og det dukker opp et par spesielt inviterte musikere som jeg setter stor pris på, og også Haugesunds spennende fulllogolyriker, Lise-Marte Kallåk. Jeg har fått lov å låne et av diktene hennes fra «Månen landa i natt» i romanen min. De andre lar vi være en overraskelse, enn så lenge. En ny bok er jo født. Det er bursdag og da må vi ha noen hemmeligheter. Når selve lanseringen er over, etter ca et par timer kan de som ønsker det, bli med på Høvleriet på ølfestival. Høvleriet tilbyr nedhøvla priser logo-footeri baren for mine gjester. Har du heller lyst å ta en tur på kaien på Brasseri Brakstad, så har de reservert noen bord for mine gjester i tillegg til litterære priser.

11953068_10153067576332091_2373755043428486282_nHer er altså alt klart for en helaften på byen. Ta med deg de du kjenner og kom. Jeg håper at flest mulig har lyst til å komme.

Du vil kunne få kjøpe signert utgave på bokmål eller nynorsk på kvelden, eller er du en av dem som har forhåndsbestilt, kan du hente romanen din i samme slengen.
Lørdag formiddag blir jeg og Gard Sveen å treffe på Norli i Haraldsgaten der vi vil signere bøkene våre.

En kommentar om “Lanseringsbursdag, og du er invitert

Kommentarer er stengt.