Middelhavet, varme luer og innsikt til jul?

 

Djupadalen. Min mest luksuriøse lue.
Djupadalen. Min mest luksuriøse lue.

Nå har jeg et juletilbud til deg.

Bestiller du en Pocket av «Stryk meg over håret» direkte fra meg, signert og til 129,- + porto, så sender jeg med oppskriften på ønsket lue i samme sending. Faktura på boken kommer i posten, fra forlaget mitt, etterpå. Da har du to ting på en gang. En myk lavendelfarget roman som i kalde høst- og vinterkvelder tar deg med til vakre Provence, hvor du, gjennom Guro, får en innsikt i hvordan traumatiske opplevelser i livet kan merke oss, hvordan det er å ha en spiseforstyrrelse, og kanskje du kan se at det kan finnes en vei ut av alt dette. En roman i brytningspunktet mellom det som er vondt, og det gode livet på den Franske middelhavskysten.

Du trenger ikke å gi det bort, men om du ønsker så kan julegavevariantene være mange.

En bok som kan forklare og trøste - gi innsikt og varme.
En bok som kan forklare og trøste – gi innsikt og varme.

1.  Garn til luen ( som du får kjøpt i de fleste garnbutikker) , en heklenål, oppskrift og romanen «Stryk meg over håret».

2. Garn til luen, en heklenål og oppskrift som julegave, og du kan beholde romanen «Stryk meg over håret»  for deg selv.

3. Hekle ferdig luen til noen og beholde romanen «Stryk meg over håret» selv.

4. Ferdigheklet/strikket lue og romanen » Stryk meg over håret» til noen du er glad i. Kanskje du har en som har spiseforstyrrelse selv, eller kjenner noen som er pårørende til noen med spiseforstyrrelse? Kanskje du er den som er pårørende og trenger å forstå?  Romanen er skrevet for å øke forståelsen av hvordan det er å leve med en slik sykdom. I tillegg får en også en innsikt i tanker den syke kan ha, men også et håp om at det går an å bli frisk.

Du får selvfølgelig med merket med LoviseDesign, som du kan sy på den ferdige luen.

Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet under her. Husk å skrive fullstendig adresse.

En kommentar om “Middelhavet, varme luer og innsikt til jul?

Kommentarer er stengt.