Jeg er på billigsalg…

Foto er hentet fra Mammutsalg.com
Foto er hentet fra Mammutsalg.com

Er jeg billig? Lurer kanskje noen på.
Nei, er mitt svar. Denne gangen er det helt topp å være billig. Debutromanen min går nå ut på Mammutsalg, og det synes jeg er flott. Det betyr at nå er «Stryk meg over håret» tilgjengelig over hele landet. Du kan forhåndsbestille den på nettbokhandel eller fysisk i butikken. Da har du sikret deg før det store salget, Mammut, starter mandag den 17.februar 2014.

Romanens tema er mer enn spiseforstyrrelse. Kanskje du mistet noen du var glad i da du var liten og trenger å lese om noen med lignende erfaringer? Kanskje du vokste opp på 70-tallet da en ikke skulle snakke med små barn om det som var vondt og vanskelig?

Kanskje du bare elsker rosévin og Sør-Frankrike. Deilige late dager ved Middelhavet. Romantiske netter under stjernehimmelen de store tenkerne har vandret under.

Prisen er det ingenting å si på. 129 små kroner for hardcover. Løp og kjøp. Det kan være siste sjanse til å få tak i boken innbundet. Forlaget er snart tomme.
Se omtaler her