Å nyte er også en form for trening …

Perfekt hus, perfekt på jobben, perfekt husmor, kone, mamma ... Det kan bli nok
Perfekt hus, perfekt på jobben, perfekt husmor, kone, mamma … Det kan bli nok

Ikke mer flink pike

Blogginnlegget mitt «Ikke vær skygge for ditt eget solskinn» slo tydeligvis an over det ganske land. Det kom overraskende på meg som er vant med noen få hundre lesere når et nytt innlegg blir lansert.
Gøy da, at så mange deler mine tanker og liker det de leser.
Innlegget førte til at noen ville høre mer. Jeg stilte opp for Nettavisen, side2, for lokalradioen Radio102 og for Tv-Haugaland.
Her kan du høre og lese mer om hva jeg mener om å bremse det tempoet vi kjører. Det var supermotivasjon for meg at så mange delte innlegget. Da føler jeg at jeg har litt alibi for å ta det litt mer rolig i året som kommer.

Besøk hos Bjørn Andre Widvey på TV-Haugaland, der jeg snakker om blogginnlegget mitt:  Det er alltid koselig å prate med Bjørn Andre. En uformell samtale om «Stryk meg over håret», Godt nok og ikke minst en liten smakebit på det som forhåpentligvis skal bli min roman nr 2. Tittelen er «Kledd naken».
Nå har over 80 000 mennesker lest blogginnlegget mitt. I dette intervjuet blir jeg spurt ut om årsaken til at jeg skrev det.

Intervju med TV-Haugaland

Her er intervjuet fra nettavisen (side2)

Her er intervjuet med RADIO102