Et skremmende godt nytt år

Min mann avslører spennende nye krimbøker som kommer i 2014.

Geir Tangen Krimforfatter og bokblogger

Den 13 disippelEr du krimelsker, og en av dem som aldri får nok av skummel død og parteringsdrap? Gled deg! 2014 blir et svært spennende norsk krimår. Det lover de norske forfatterne som står på trappene med nye krimgåter til oss lesere. Det blir et år uten gjensyn med Harry Hole og William Wisting, men vår fargerike litteraturhimmel har mer enn nok av norske krimhelter på menyen likevel. Gled deg til nye møter med Bjørn Beltø, Varg Veum,  Elli Rahtke, Ole Vik, Konrad Sejer og Henning Juul. Her er et knippe av de mest spennende norske utgivelsene i 2014.

Årets kanskje mest spennende tittel er «Den 13.disippel» av Tom Egeland. For femte gang møter vi igjen arkeologen Bjørn Beltø, og Tom Egeland avslører at han denne gangen har søkt tilbake til røttene når det gjelder form og uttrykk:

– I de ulike bøkene om Bjørn Beltø har jeg utforsket thriller-sjangeren…

Vis opprinnelig innlegg 2 815 ord igjen

En kommentar om “Et skremmende godt nytt år

  1. Tilbaketråkk: Ikke vær skygge for ditt eget solskinn … | agnesmatre

Kommentarer er stengt.