Blant bestselgerne…

Fantastisk gøy å lese dette. Pris 149,-
Fantastisk gøy å lese dette. Pris 149,-

Sist uke kom «Stryk meg over håret» i Pocket, og Commentum Forlag melder om stor interesse for boken. Det gleder meg veldig, da jeg selv tenkte at dette må være en deilig sommerbok å ha med seg på stranden eller i kofferten til varmere strøk.
Det jeg derimot ikke så komme var noe jeg oppdaget i går kveld. Romanen er nå den 6.mest solgte boken på I-Books. Wow! Slikt gleder en forfatterdebutant enormt, og inspirerer til videre skriving. Den ligger foran Fifty Shades of grey og Inferno av Dan Brown.
Reiser du om Sola flyplass, så vet jeg at der kan du putte boken min i sekken, og jeg håper at flere kiosker på flyplasser kjøper den inn.
Spesielt de som har flygninger til Nice og området i og rundt Provence.

Stor stas at en leser reiste til byen min...
Stor stas at en leser reiste til byen min…

Fikk en melding fra en leser her om dagen som fortalte at hun og mannen hadde tatt turen til Callian, hvor jeg har lagt handlingen i boken til. De satt og spiste nydelig middag på kafeen «Au Rendez Vous» og snakket med kokken som jeg har skrevet inn som en av personene i boken. Han hilste til meg, og det syntes de var stor stas.
Sommeren er også tiden til å ta det litt rolig og tenke seg om. Lider du av spiseforstyrrelse og ikke har turt å si det til noen, eller å søke hjelp, så tror jeg at du kan bli motivert til å ta tak i sykdommen din om du leser «Stryk meg over håret». Mange har gitt tilbakemelding om at det er en bok som gir håp. Uansett, jeg gleder meg over at flere og flere leser romanen jeg brukte mange år og tårer på å skrive. Spør i din lokale bokhandel. Alle har nå fått informasjon om at boken er kommet i Pocket, og har plikt til å bestille den til deg om du ønsker den. I tillegg så finnes den på I-books og du kan bestille den rett fra meg her på bloggen og vil få den i posten med faktura i løpet av få dager.
Selv skal jeg nyte noen uker på Mallorca sammen med familien min. Bøker må jeg ha med, og har du et godt lesetips til feel-good sommerlesning, så tar jeg gjerne imot med takk. Ha en nydelig sommer.

4 kommentarer om “Blant bestselgerne…

  1. Så fint at “Stryk meg over håret” ligger blant bestselgerne! Jeg har boken liggende klar til lesing, kanskje jeg tar den med meg når jeg reiser på mandag selv om den ikke er pocket 🙂

  2. Gratulerer! Du har et viktig tema på hjertet, og du sier det så flott. Jeg er stolt over å være referert på siden din 🙂 God sommer!

    1. Så kjekt at du gleder deg sammen med meg. Det er iallfall fantastisk at folk leser boken ennå. Jeg ønsker å fortelle en historie som kanskje kan øke folks forståelse for spiseforstyrrelse som noe annet enn behovet for å være attraktiv. I tillegg håper jeg at folk får lyst til å besøke vakre Provence. Kan jeg gi noen håp, så har jeg oppnådd det jeg ønsket.

Kommentarer er stengt.