En ny barrière er brutt

Geir Tangen Krimforfatter og bokblogger

Før helgen kom nyheten vi har ventet på her i Haugesund. Etter åtte måneder med oppsiktsvekkende godt salg av «Stryk meg over håret«, og to utsolgte opplag, blir boken nå gitt ut i pocketformat. Dette er en milepæl både for Agnes og for Commentum forlag. Det er nemlig første gang de satser på en pocketutgivelse av en tittel.

En kan si mye og mangt om alle problemene som møter ferske forfattere når de velger å gi ut på et lite forlag i Norge. Faren for å bli overkjørt av de store titlene og hyllevelterne er så absolutt til stede. Et lite forlag har verken rygg eller økonomi til å kunne bære store markedsføringskampanjer eller til å følge opp et stort distribusjonsnett på samme måte som de store.

Likevel finnes det håp for alle dere som av ulike årsaker velger å satse med mindre forlag i ryggen. «Stryk…

Vis opprinnelig innlegg 464 ord igjen

2 kommentarer om “En ny barrière er brutt

Kommentarer er stengt.