Klar for litt ROS…

 

Gleder meg til mitt aller første foredrag om spiseforstyrrelsen og romanens tilblivelse.
Gleder meg til mitt aller første foredrag om spiseforstyrrelsen og romanens tilblivelse.

Nå ligger foredraget jeg skal holde, på landsmøtet til «Rådgiving om spiseforstyrrelser» i Bergen til helgen, klart på pc-en min. Jeg både gruer og gleder meg.
Landsmøtet går av stablene på Grand Terminus Hotell, hvor jeg skal si noen velvalgte ord klokken 10 søndag morgen.

Bestillingen er TILFRISKNING. Det er en glede å få dele min tilfriskning med andre som sliter med det samme som jeg gjorde. Om jeg kan hjelpe en av dere på veien mot et fullverdig og tilstedeværende liv, så gjør jeg det gjerne.

Håper at foredraget blir like godt mottatt som romanen min.
Håper at foredraget blir like godt mottatt som romanen min.

Selvfølgelig er jeg nervøs for hvordan jeg vil bli mottatt. Går ut fra at det er mange «flinke piker» i salen. Litt nervøsitet tåler jeg. En liten pris å betale mot det de som fremdeles strever med spiseforstyrrelser må tåle hver eneste dag.

Mottoet til Pippi surrer i hodet mitt og roer meg.
– Dette har jeg aldri gjort før, så det får jeg sikkert til.-

 

6 kommentarer om “Klar for litt ROS…

    1. Tusen takk Pia. Jeg trenger all den oppmuntringen jeg kan få. Det er et vanskeligere tema å snakke om enn å skrive om, men jeg er ikke kjent for å være skåret for tungebåndet. Rart med det når en skal snakke om seg selv. I verste fall begynner jeg å gråte, men da får jeg håpe Geir trøster meg:)
      Ha en nydelig bokuke.

  1. Der er ingen i salen som ikke er 100 % innstilt på å høre hva du har å si, så du har ingenting å frykte. Dessuten har du jo vært ute en vinternatt før. Lykke til, dette går helt sikkert smertefritt 🙂

    1. Ja en gang må bli den første gangen jeg snakker om dette. Boken er en ting. Det er jo fiksjon. Men med så mange som støtter meg så går det nok bra.

Kommentarer er stengt.