Feirer 25 000 besøkende med premier og nytt design

Ferske tilbakemeldinger på Ark sin hjemmeside.
Ferske tilbakemeldinger på Ark sin hjemmeside.

Nå har det gått fire måneder siden boken min ble lansert, og jeg har fått være med på en ufattelig spennende reise. Jeg har vært med på mange spennende arrangementer hvor jeg har fått lov til å snakke om og lese fra romanen. Alt fra intime møter med en knippe lesere som på Røvær Kulturhotell, Kaien i Førde eller Huus bokhandel i Øystese, til større arrangementer som Silk internasjonale litteraturfestival, Blest Litteraturfest og Litteraturdagene på Sandnes. Nå gleder jeg meg som en liten unge til jeg skal delta på Den Norske Litteraturfestivalen på Lillehammer.

Romanen min har fått en fantastisk mottagelse fra leserne og til tider har jeg måttet tørke tårer når jeg har lest hva historien om Guro har gjort for forskjellige mennesker. den flinke jentaSom for den anonyme bloggeren « Den flinke jenta«.
Les hva hun sier her Det har vært hard jobbing å spre budskapet om romanen rundt i landet. Forlaget mitt er lite og markedsressursene er små. Min mann, Geir Tangen, har jobbet døgnet rundt med markedsføring fra tidlig i oktober til ut på nyåret. Vi er begge i full jobb som lærere, og da sier det seg selv at det er vanskeligere å få reist rundt og presentert boken i resten av landet på samme måte som lokalt i Rogaland. Jeg slår et slag for drømmemannen her. Fyren kan jo skrive selv. Bare se denne kule påskekrimmen som han skrev til lokalavisa Grannar i Etne.

Slik kan også de store og rike forfatterne gjøre. Jeg trenger dere
Slik kan også de store og rike forfatterne gjøre. Jeg trenger dere

Geir er ikke den eneste som har bidratt til å markedsføre boken. 270 fantastiske venner og kjente forhåndsbestilte boken min uten å ha fått lest et ord på forhånd. Venner over hele landet har trålet bokhandlere fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Det er bare en ting som nytter. Gjøre boken synlig. Da er ikke bokhandlerne alene stedet å gjøre det på. Jeg er avhengig av at folk leser boken, at de skriver kommentarer på nettbokhandlerne og at de snakker om den til andre lesere. Takk til alle dere som har gjort dette. Jeg vil dele noen av tilbakemeldingene jeg har fått med dere. De av dere som ønsker å bidra til at ennå flere leser om boken min ved å dele dette innlegget på Facebook, Twitter eller et annet nettsted blir da med i trekningen på en overraskelse fra meg. Jeg kan røpe såpass at overraskelsen vil inneholde noe mykt og varmt, noe som smaker godt og i tillegg en signert utgave av boken «Stryk meg over håret». Det eneste du trenger å gjøre er å dele lenken på Facebook, Twitter eller en annen digital lenke. Etterpå sender du meg en melding på SMS til tlf 90529477 hvor du skriver DELT og navn og adressen din.

HER FØLGER LESERNES EGNE TILBAKEMELDINGER (Av personverngrunner anonymisert)

På glanset papir i KK i uke 5
På glanset papir i KK i uke 5

Heisann! Leste ferdig boka di i går kveld…natt…Fantastisk bra skreve Agnes!!! Må berre få sei at eg aldri tidlegare har hatt lyst at ei bok ikkje skal ta slutt… Eg pleier å lesa å lesa for å få med meg slutten- men boka di var ikkje slik! Eg har teke meg sjøl i nakken og sagt- nei, denne boka skal lesast som eit godt måltid… Sakte, smaka, sansa, tyggja lenge, og med små bitar.. Eg har kost meg, og Provance vert nok besøkt om ikkje lenge….Eg veit jo akkurat korleis det ser ut der nede, korleis vinen og maten smakar, korleis folkene erog ikkje minst kva kafe eg skal nyta vinen min på 🙂 Gler meg til den neste boka di kjem ut! (Lesertilbakemelding – Kvinne)

Forskjellig fra Iphone 245Hei 🙂 Har nettopp lest ferdig bok di. Og du fortjener virkelig å få masse skryt! Den var fantastisk å lese! Den rører vel de fleste på en eller flere områder. Og lettlest, en bare måtte lese videre for å se hvordan det gikk! Det var glede, latter, vanskelige opplevelser og følelser – masse følelser. Den hadde så masse. Og så hadde du gjort deg så flid med å ha passende sitater for hvert kapittel, en liten krusedull på hver side var det også 🙂 Lett lå følge med når du skrev om Guro som voksen, og da du siterte fra barndommen. Lett å følge med på begge deler sammen. Aldri sett så flott gjennomført bok jeg. Og jeg liker godt å lese… Håper det kommer flere bøker fra deg! Jeg vil garantert kjøpe den!!! – eller di! Du må jo være best tenker jeg. Jeg bare måtte formidle til deg. (lesertilbakemelding-kvinne) callian

Nå har jeg lest boken din Agnes, må si jeg ble mektig imponert….<3 STRYK MEG OVER HÅRET ble for meg veldig sterk, jeg hadde selv en mor som mistet sin mor 12 år gammel. Her og var det mye tabu og ingenting ble snakket om, derfor ble noe av dette som en liten facit for meg. Ble endel tårer undereveis, men det er jo forløsende…TUSEN TAKK. KLEM fra… (Lesertilbakemelding – kvinne)

Kampanje 2Omsider har eg fått lese boka di. Blei nettopp ferdig no i kveld. Eg er ein kresen lesar. Hjarteleg takk for ei sterk og gripande lesaroppleving! Velskrive og medrivande, djuptpløyande og biletskapande. Desse menneska er truverdige, dei finst. Sjølv om mine psykiske vanskar er annleis, er der mykje gjenkjenning. Provensk lukt, smak, synsinntrykk og nasalar fyller sinn og sans, så nært og konkret setning for setning. Provence er jo fantastisk, der likar me oss, og lurer på om det var der det eigentleg var meininga me skulle vore fødde. Takk skal du ha! Pax et bonum! (lesertilbakemelding – mann)

ok_9788282330831
Blir du med og deler. Da er du med i trekningen av en myk lue, noe søtt og et signert eksemplar av Stryk meg over håret.

Måtte bare fortelle at jeg har lest boka dihar ikke lest bøker på 25 år, aldri hatt konsentrasjonen eller satt av tid til det,nå har jeg lest den på under 1 døgn😊den var nydelig. (lesertilbakemelding – kvinne)

Hei på deg Agnes. Nå er eg dessverre ferdig med boka di. Har gleda meg til å lesa fleire kveldar nå… Det var ei fantastisk bok! Du kan jammen meg skrivaJ Det kan du trygt fortsette med. (Leser tilbakemelding – kvinne)

Akkurat ferdig med boka di. Eg må sei den båkå fenga meg. Ei rørande og bra skreven bok, med flotte skildringer av personer, situasjoner og natur. Den satte eg skikkelig pris på. (Lesertilbakemelding – mann)

Hei. Har akkurat lest boken din. Utrolig bok. Jeg har grått fra side 1 til slutten. Den sterkeste beskrivelsen av bulimi jeg har lest. Selv om det sterkeste nok var beskrivelsen av dørene den «onde» stemoren kom inn og ut av. Tusen takk… (Lesertilbakemelding –kvinne)

Djupadalen
1, Du kan velge mellom denne luen som heter DJUPADALEN og er fra Lovisedesign, eller

Å… for ei bok. Fantastisk… når eg må lese når eg lage middag, då er ho god. Takk Agnes. Du er knallflink. (lesertilbakemelding – kvinne)

Bestselgeren til LoviseDesign i valgfrie farger.
2.Bestselgeren GRYTÅ til LoviseDesign i valgfrie farger.

VINNEREN VIL FÅ TRE TING.

1. Valgfri lue fra LoviseDesign 2. Litt søtt og kose seg med. 3. Signert eksemplar av «Stryk meg over håret».

19 kommentarer om “Feirer 25 000 besøkende med premier og nytt design

 1. Gratulerer så mye med mange besøk:-) Bloggen din har blitt kjempefint! Jeg vil gjerne være med og har delt på twitter og på facebook. Sms er på vei. En riktig god påske til deg og dine:-)

 2. Gratulerer med nytt, flott design! Nå tør jeg nesten ikke være med i konkurranse hos Matre/Tangen mer, etter å ha hamstret tre bøker hos din mann 😉 Men med de flotte luene klarer jeg ikke la være, og deler gladelig 🙂
  Ønsker dere en velsignet glad påske!
  Pia

  1. Det varierer nok veldig hvor lang tid en setter av før trekning. Men nå er det påske, og da er det kanskje noen som ikke er så ofte innom her? Kanskje noen blir glad for å feire oppstandelsen med ny lue? 😉 Bare sett en dag du 🙂

 3. Tilbaketråkk: Feirer 25 000 besøkende med premier og nytt design | Research&Information

 4. Å herrligga London! No først såg eg at eg var sitert i høgremargen din, så gøy 🙂 Eg hadde berre lese alle dei flotte tilbakemeldingane i innlegget ditt. Skjønar no at eg må bli flinkare til å lese høgremargar 😉

 5. Trine Pedersen

  Delt både på Twitter og Facebook. Anbefaler gjerne boka di, den er så vakker, samtidig som den har et alvorlig tema. Jeg ble helt bergtatt. Gleder meg til å lese din neste bok. 🙂

 6. Jeg har allerede skrevet opp boka di på min leseliste over bøker for i år, og nå har jeg lenket til deg på Facebook-siden min (min private) og kanskje er jeg heldig og vinner? Det ville vært stas.

  Det er moro å «kjenne» deg litt når jeg skal lese.

  Fortsatt god påske!

 7. Deler og boken din har jeg lest. Sliter selv med bulimi. Boken er en av de beste bøkene jeg har lest. Ha en fin påske 🙂

Kommentarer er stengt.