Fjørsilkebris – mer enn et luftslott

En flott kveld i en helt fantastisk Fjørsilkebris.

I kveld har jeg deltatt på min aller første litterære Cafè. Med Karen Hesseberg som programleder var det en svært behagelig affære. Den dama kan få folk til å slappe av, og det kjenner jeg er nødvendig om jeg skal klare å samtale om emnet sorg.
Det var faktisk slik at jeg glemte ut at det satt mennesker i salen og hørte på.
Responsen på boken min var også god, og jeg signerte mange bøker og pratet med hyggelige mennesker. Ekstra kjekt var det å oppdage at boken min hadde kommet på bestselgerlisten på Aksdal bok&papir i uke 44. Slikt varmer et debutanthjerte.
Det var også kjekt å dele en slik kveld med to andre forfattere, Lars Haga Raavand, lyriker som traff meg i magen og Siri Kvamme som beskriver følelsen ved å miste et barn. Begge med evne til å fremkalle den god – vonde følelsen. Begge med evne til å berøre.

For et vakkert sted. Anbefaler alle å ta en tur.

Jeg ble grepet av den fantastiske atmosfæren på Fjørsilkebris på Førland. En fantastisk liten restaurant, perfekt til å skape god litterær stemning. Engeler på veggen, barn i ulike uttrykk på veggen. Vel, ikke barn, men bilder av barn.
Temaet var sorg i ulike former. Det var stille, det var stemning og det var tårer, men det var godt. Takk til bLest som lot meg få delta på festivalen. Til Fjørsilkebris – Ja, jeg kommer igjen.I morgen bærer det videre til Sandeid.
– Sandeid vår heim du er fremst mellom bygder…
Jeg tar med meg Guro og viser henne frem. Håper de tar godt i mot både meg og henne der inne. Jeg gleder meg i allefall.