Om jag blir rik nån gång…

Min kjære, kjære datter som til daglig jobber med markedsføring, sendte meg denne markedsføringskampanjen i dag. Slik kan det gjøres om en har mange markedskroner. Når jeg ser bildene, så er det nesten som jeg lurer på om jeg må kjøpe en bok, selv om jeg har lest den flere ganger enn jeg noen gang har lest en bok.
Det hadde blitt mer fritid på min kjære «agentmann» om en bare kunne rulle ut en slik lanseringskampanje.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Jeg føler meg heldig som har en datter som bruker tid på å lage slikt til mammaen sin. Som ikke stikker hodet i sanden og blir flau av meg, men i stedet framsnakker romanen min til alle hun møter. – En skal være raus og glede seg over det andre får til, lærte jeg henne da hun voks opp. Nå er det jeg som høster frukter. Takk vennen min, for at du er stolt av mammaen din. Jeg er uendelig stolt av deg også.