Siste frist til å forhåndsbestille signert roman

Commentum Forlag A/S vil nå ha listen over forhåndsbestilte bøker, slik at de kan gjøre klar giroer til utgivelsesdagen. Prosedyren er som følger. De 238 som har bestillt får boken, når jeg har fått signert den. De som bor rundt Haugesund kan risikere og få forfatteren på døren med personlig levering:) Resten får boken i posten. Dermed blir fristen for å forhåndsbestille romanen, med personlig hilsen og signering, satt til søndag 16.september. Nr: 1, 2, 7, 10 og 13 er reservert. Resten er ledig om du ønsker et spesielt nr på ditt eksemplar. For bestilling: send sms med kodeord ROMAN til 1963. Eller legg igjen en beskjed i meldingsfeltet/message her. Ha en nydelig helg.

3 kommentarer om “Siste frist til å forhåndsbestille signert roman

  1. Vil gjerna ha boka di ja !! Å siden du e i heimbygda iblandt , hadde det vore stas å få den på døro 😉 . Men reise vekk i 6 veker nå , så då blir det vel post . GLEDE meg te å lesa den !! Innom å lese bloggen din både titt og ofta 🙂

    Elin Eknes Bakkedal ,
    Strand ,
    5585 Sandeid

Kommentarer er stengt.