Hjemmebane…

Forlot vakre Hardanger i dag. Noe annet vakkert lokket på meg. I dag er det fest på Haugesund Stadion. Vi tar i mot Rosenborg. Det å ha sitt eget fotballag som en følger i motgang og medgang er flott. En får ut både glede og frustrasjon, slik at en slipper å la det gå ut over mann og barn. I dag regner jeg med å ødsle av min glede. Klart vi banker RBK, å hei, å hei, å hei, å hå. Det er godt å merke at support går begge veier. Flere av FKH-guttene har forhåndsbestilt signert bok av meg. Ja, av meg!!! Det skulle da bare mangle om jeg ikke skulle stille opp og heie på dem. Er du en av dem som tror at fotballspillere ikke leser bøker? Da kan jeg røpe at det er feil. De aller fleste har en god bok i bagen når de er ute og reiser. Jeg ser at de leser mye action og krim. Jeg vil gjerne være flue i flycockpiten når førsteelleveren sitter oppslukt med hvert sitt eksemplar av «Stryk meg over håret». Det er det som gjør FKH til et vinnende lag. Intelligente og beleste karer, som ikke er navlebeskuende, men synes at en liten forfatterdebutant som meg, fortjener support. Det kaller jeg sportslig innstilling. Lykke til i dag gutter. Jeg er med hele veien.

20120715-164944.jpg