Intervju med Radio 102

I dag fikk jeg æren av å bli invitert til Thor Magnar Thorsen, i Radio102, i beste sendetid. Beste sendetid er, som Haugalendinger flest vet, når Thorsen og Bertelsen gnir søvnen ut av øynene våre før fuglene fiser. De fikk iallefall gitt meg en pangstart på dagen. Med en god kopp kaffe i hånden, i en avslappet atmosfære, svarte jeg så godt jeg kunne på spørsmål om romanen min.

De spurte om litt andre ting enn jeg hadde forberedt, men de er jo menn. Enkle å forholde seg til, men flotte å se på.
Godt for meg at de ikke spurte  om Antagonist og Protagonist, Ombrekking, Blåkopi, ISBN, Kolofonsider, Marginal og Materien, for ikke å snakke om Majusklene og Minusklene eller Skytningen. (Det siste henviser ikke til kriminallitteratur)

Helge Bertelsen sørget for en himkoselig tone

Mye jobbing i ferien
Resten av dagen i dag, samt hele dagen i går gikk med til å stryke og omarbeide, slette og rette. Jeg har så lyst at leserne mine virkelig sitter igjen med en klump i halsen, eller gjerne en fransk godfølelse når siste side er lest. Det er det som er så spennende med å skrive en bok.
Når  jeg til slutt slipper boken, er den ikke lenger min fantasi slik jeg tenkte og skrev den. Da er den din historie, og det du velger å legge i den. Det kjennes litt som barnet mitt, som har blitt voksen og skal flytte for seg selv. Litt min, men etterhvert må jeg akseptere at den får leve sitt eget liv.

 

Min førstefødte  til Iron Man 70,3
Apropos barn og eget liv. I dag vil jeg slå et slag for min Christine som jeg lånte kallenavnet av da jeg skulle bestemme meg for navn på hovedpersonen. Jeg kalte henne nemlig Guro da vi skulle kosetulle da hun var liten, eller om jeg måtte snakke litt strengt til henne.  Min ekte «Guro» stiller til start på Iron Man 70.3  i Haugesund til helgen. Jeg skal heie henne fram fra første svømmetak, og pleie gnagsårene hennes når hun har kommet i mål. Lykke til  www.justchristine.blogg.no   Mamma er kjempestolt av deg.

Min tøffe datter stiller til start på Iron Man på søndag. Om noen har hørt meg heie før, så kan jeg bare si det. Supporten skal nå nye høyder for Christine

Hør intervjuet her