181 forhåndssolgte bøker

Bilde
Hadde jeg bodd her, hadde jeg sluppet å male. Da kunne jeg hatt meg noe rødt i glasset og kost meg med en god bok.

Jeg er superglad for alle venner og kjente som har forhåndsbestilt signert eksemplar av romanen min. De skal alle få signert med personlig hilsen. Jeg kjenner allerede skrivekrampen rykke i håndleddet. Det er mange år siden jeg har skrevet mye for hånd, men jeg imøtegår krampen og gjerne senebetennelse på kjøpet, i den anledningen. Håper romanen ikke skuffer når den endelig kommer en gang forhåpentligvis i løpet av 2013. Nå skal jeg snart bevege meg inn på et område jeg aldri har vært før, men hvor mine elever er hver uke. Jeg skal ta imot råd, veiledning og framovermeldinger fra en konsulent som leser teksten min og vurderer, stryker og ber om endringer. Jeg har bestemt meg for å ta godt i mot alle velmente råd, akkurat slik som jeg ber elevene mine gjøre. Jeg pleier å si til dem at om de gjør som jeg sier, så blri det bra. Nå må jeg selv stole på slike meldinger fra forlaget som tilslutt skal gi ut det jeg har skrevet. Så får jeg håpe at det endelige resultatet blir noe leserne mine trives med. Ferieroen har senket seg her hjemme. Ungene er på leir og vi har huset for oss selv. Hva gjør vi da? Sitter og venter til vi skal reise senere i sommer eller kanskje vi skal male den nye garasjen? «Det skjer ikke noe før vi begynner», er det noe som heter. Så da får jeg vel håpe på opplett vær og finne fram rødmalingen….. senere i dag……. i morgen kanskje… vi får se.