Slukte en bok på to dager

BildeJeg har hatt en flott leseopplevelse de siste to døgnene. Helt tilfeldig kom jeg over en bok i bokhandelen i Aksdal. Hun bak disken kunne ikke si noe om boken, så jeg lovet å gi henne tilbakemelding etter at jeg var ferdig å lese.
En vanvittig sterk historie om en liten jente som flykter gjennom flere land i Afrika, bare 6 år gammel. Jeg måtte tørke tårer flere ganger. En utrolig historie.. Boka er også godt skrevet og er en skikkeling «pageturner».

Tittel: Fuglene under himmelen
Forfatter: Nils Harald Sødal
Forlag: Piratforlaget

11 kommentarer om “Slukte en bok på to dager

  1. Så flott Agnes. Jeg husker godt du elsket denne boken. Sterk, gripende og varm på en og samme tid. 🙂 Takk for bidraget på Mitt Tematips.

    1. Den er virkelig nydelig. Spesielt for oss som jobber med mennesker som har vært på flukt. En får en innsikt en kanskje ikke ønsker, men bør ha med seg.

  2. Denne boken har jeg tittet litt på nå i forbindelse med mammutsalget, tror jeg må føre den over på «må snart kjøpes inn»listen. Tusen takk for fint tips! Ha en super dag,Agnes!

  3. Ikke en bok jeg ville plukket med meg fra bokhandelen, men du gjør meg nysgjerrig, så jeg har notert meg tittelen 🙂

  4. Sikkert en interessant bok. Har lest noe fra Afrika, særlig er bøkene til de to afrikanske forfatterneCimamanda Ngoe Adiche og Andre Brink. (Brink leser jeg akkurat nå.)

  5. astridterese

    En helt ny bok og forfatter for meg. Et nydelig cover og en fristende tittel 🙂 Den havner på leselista!

Kommentarer er stengt.